۱۴۰۳/۲/۱
1399/07/03
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت 5 مهرماه سالروز جهانی بهداشت محیط
دکتر اکبر سلیمانی معاون آموزشی دانشگاه  در پیامی 5 مهرماه مصادف با 26 سپتامبر سالروز جهانی بهداشت محیط را به اساتید گرانقدر،دانشجویان عزیز و کارکنان زحمت کش این رشته تبریک و تهنیت عرض نمود.
در متن این پیام آمده است:
موضوع حفظ و اعتلای سلامت جامعه از آن دسته مسائلی است که اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست و نقش موثر مهندسی بهداشت محیط در این راستا پیام آورسلامتی برای مردم شریف ایران اسلامی است.
مهندسی بهداشت محیط در تاریخ فعالیت کشوربه عنوان یک فعالیت منسجم،قدمتی بیش از نیم قرن داشته و منشاء اثرات زیادی در ارتقاء سلامتی جامعه بوده است که با همت والاو تلاش بی وقفه مهندسین بهداشت محیط در این حیطه روز به روز درخشش و اثر بخشی بیشتری می یابد، به خصوص که امسال و با توجه به درگیری جامعه جهانی با پاندمی کرونا فدراسیون بین المللی بهداشت محیط شعار این روز را بهداشت محیط،راهبرد کلیدی نظام سلامت در مبارزه با همه گیری بیماری انتخاب نموده است.
اینجانب ضمن عرض تبریک سالروز جهانی بهداشت محیط به همه اساتید گرانقدر،دانشجویان عزیز و کارکنان زحمت کش این رشته از تمامی خدمات شایسته و ارزشمند این عزیزان قدردانی نموده و توفیق و سربلندی ایشان را از خداوند منان خواهان و خواستارم.

دکتر اکبر سلیمانی
معاون آموزشی دانشگاه