۱۴۰۳/۱/۳۱
1399/07/04
راهیابی هر 3 تیم دانشجویی کمیته توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه به مرحله نهایی رویداد change management
پروپوزال ها و ایده های  هر 3 تیم دانشجویی کمیته توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد موفق به راهیابی  به مرحله نهایی رویداد بین المللی Change Management  شدند.
 به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی اعضای  این سه تیم شامل:
تیم 1: خانم ها سمیه نیکخواه و فاطمه امیری نیا و آقای مجتبی یگانگی که با موضوعی تحت عنوان:
Provision of e-learning programs for medical studets in clinical practice during covid-19
تیم 2: خانم نرجس شبانی و آقای مجید طاهری که با موضوعی تحت عنوان:
Making an educational game (application) for childrens
تیم 3. خانم ها: فاطمه محمدی،فرنوش پذیری و آقای احمد فتاحی که با موضوعی تحت عنوان:
 Use of artifical intelligence to reduce to unneccessary hospital and medical center refferal
 شرکت نموده و موفق شدند به مرحله نهایی این رقابت های بین المللی راه یابند.
 روابط عمومی معاونت آموزشی،مرکز مطالعات  و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه و کمیته دانشجویی توسعه  آموزش پزشکی این موفقیت را به دانشجویان گرانقدر تبریک و تهنیت عرض نموده و برای ایشان آرزوی موفقیت در مرحله بعدی را می نماید.
روابط عمومی معاونت آموزشی

تاریخ بروز رسانی 1403/01/30