۱۴۰۳/۲/۴
1399/09/05
پیام معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت سالروز رحلت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س)
دکتر اکبر سلیمانی در پیامی سالروز رحلت جانسوز کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) را خدمت عموم شیعیان جهان بالاخص اساتید،کارکنان و دانشجویان فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی استان چهارمحال و بختیاری تسلیت و تعزیت عرض نمودند.
در متن این پیام آمده است:
السَّلامُ عَلَیک اَیّتُهَا الطّاَهرَةُ الحَمیدَة البَرَّةُ الرَّشیدَةُ التَّقیة النَّقیة
سلام بر تو ای بانوی پاک و ستایش شده، نیکوکردار و هدایت شده، پرهیزگارِ وارسته.
بر خواهر خسرو خراسان صلوات
برجلوه خورشیددرخشان صلوات
برحضرت معصومه شفیع شیعه
برآیت حق مهرفروزان صلوات
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
حضرت معصومه (س) دختر گرانقدر هفتمین پیشوای شیعیان جهان و نمونه عصمت و صبر وایثار بوده که در تاریخ اسلام و در صحنه های علم، عرفان، ایمان، سیاست، و حمایت از مقام رهبری، نقشی موثر و ممتاز داشتند.بدون شک این ایام فرصت مناسبی برای شناخت بهترشخصیت این بانوی مکرم و جایگاه معنوی ایشان درجهت الگو گرفتن از آن شخصیت بزرگوار بوده و بهترین راه دستیابی بانوان جامعه اسلامی به زندگی سالم، موفقیت، سعادتمندی و بهروزی است.
اینجانب وفات جانسوز کریمه اهل بیت و فرزند پیام آوران مهر و مهتران جوانان بهشتی، حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) را به ساحت مقدس و ملکوتی برادر بزرگوارشان حضرت ثامن الحجج آقا امام رضا(ع) و تمامی شیعیان جهان،اساتید گرانقدر،کارکنان شریف و دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی استان چهارمحال و بختیاری  تسلیت و تعزیت عرض می نمایم واز خداوند منان می خواهم توفیق کسب معرفت اهل بیت (ع) و بهره مندی از شفاعت این گوهرهای ارزشمند هدایت و سعادت را به همه ما عنایت فرماید.

دکتر اکبر سلیمانی
معاون آموزشی دانشگاه