۱۴۰۳/۲/۵
1399/09/05
پیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه در خصوص شهادت شهیده مدافع سلامت مرحومه مغفوره خانم دکتر رضوان نورمند عضو هیئت علمی دانشگاه
دکتر اکبر سلیمانی معاون آموزشی دانشگاه در پیامی شهادت شهیده مدافع سلامت عضو هیئت علمی دانشگاه سرکار خانم دکتر رضوان نورمند(استادیار الکتروفیزیولوژی بالینی قلب) را خدمت خانواده گرانقدر ایشان ،همچنین جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و مردم شریف استان چهارمحال و بختیاری تسلیت و تعزیت عرض نمودند.
در متن این پیام آمده است:
«الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»
خبر شهادت شهیده مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد،پزشک فرهیخته و متعهد، شهیده سرکار خانم دکتر رضوان نورمند عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و استاد برجسته  فلوشیپ الکتروفیزیولوژی بالینی قلب که در حال جهاد و کمک به بیماران به علت بیماری کرونا به درجه رفیع شهادت نایل گشت، موجب تاسف و تاثر جامعه پزشکی شد.
اینجانب با قلبی سرشار از اندوه،شهادت این عزیز سفر کرده را به خانواده داغدار وی،جامعه بزرگ پزشکی استان چهارمحال و بختیاری،مردم شریف استان و تمامی کارکنان حوزه سلامت تسلیت عرض نموده و برای آن شهیده راه خدمت علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

دکتر اکبر سلیمانی
معاون آموزشی دانشگاه