۱۴۰۳/۲/۸
1402/06/17
اطلاعیه شماره 1 پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشته فوریتهای پزشکی مقطع کاردانی و کارشناسی
ضمن عرض سلام و تبریک به پذیرفته شدگان عزیز به اطلاع میرساند زمان انجام مصاحبه معاینه و تست های ورزشی از پذیرفته شدگان از تاریخ 20تا 22 شهریور خواهد بود .

تاریخ انجام فراینده ها بر اساس نام خانوادگی خواهد بود و تاریخ فرایند ها و مکان در اطلاعیه به تاریخ 19 شهریورماه سال جاری(4بعد از ظهر به بعد) در همین سایت بارگذاری خواهد شد .

مدارک مربوطه را تا قبل از اعلام زمان مصاحبه و معاینه و تست های ورزشی آماده نمایید. تاکید می گردد دستور العمل و سایر موارد در اطلاعیه 19 شهریور ماه اطلاع رسانی خواهد شد.

مدارکی که میبایست آماده نمایید:
مدارک لازم جهت ارائه در زمان مصاحبه(تصویرکلیه مدارک در روز مصاحبه دریافت و نسبت به تایید استعلام خواهد شد)
*کپی شناسنامه عکس دار
*کپی کارت ملی(در صورت دارا بودن)
*کپی گواهینامه رانندگی (در صورت دارا بودن)
*کپی مدارک فعالیت های ورزشی(احکام قهرمانی در صورت دارا بودن)
*کپی مدارک مربوط به امداد گری و هلال احمر(در صورت دارا بودن)
*تصویر مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی (پیش دانشگاهی مختص نظام قدیم)
*پرینت از صفحه اعلام قبولی اخذ شده از سایت سازمان سنجش

*یک عدد پوشه قرمز

نکته مهم: با توجه به انجام تست های ورزشی داوطلبان گرامی با مراجعه به سایت فدراسیون پزشکی ورزشی (www.ifsm.ir)نسبت به ثبت آنلاین بیمه ورزشی (خدمات درمانی) خود اقدام نمایند.در سایت نوع فدراسیون رشته و یا باشگاه مهم نبوده میتوانید هرعنوانی را انتخاب کنید پیشنهاد می گردد در انتخاب رشته وفدراسیون ,همگانی و در انتخاب باشگاه را متفرقه انتخاب کنید. نیازی به پرینت از صفحه نیست چنانچه کدی برای شما ارسال گردید در گوشی خود ذخیره نمایید. اطلاعیه نهایی ما را از ساعت 4 بعد از ظهر روز 19 شهریور ماه مطالعه نمایید.

اداره پذیرش و ثبت نام و امتحانات

تاریخ بروز رسانی 1403/02/08