دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
1398/08/15
برگزاري كارگاه آموزشي، چگونه يك مقاله مروري نظام‌مند بخوانيم.

به گفته دكتر سيد كمال صولتي معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه، اين معاونت در نظر دارد:
در راستاي فعاليتهاي برنامه عملياتي دانشگاهها ي علوم پزشكي كشور كارگاه با عنوان چگونه يك مقاله مروري نظام‌مند بخوانيم (how to read a systematic reviwr) را با همكاري موسسه ملي توسعه تحقيقات علوم پزشكي كشور و موسسه نيماد طي روزهاي شنبه و يكشنبه 98/08/25 و 98/08/26 از ساعت 8 صبح لغايت 13/30 جهت اعضاي هيات علمي ،‌ متخصصان و دستياران رشته هاي باليني در سالن اجتماعات معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه واقع در كلينيك هاجر(س)برگزار نمايد .
لذا به اطلاع مي رساند:  جهت ثبت نام به آدرس nimad.ac.ir آموزش پژوهش / سلسله كارگاههاي چگونه يك مقاله مروري نظام مند بخوانيم، مراجعه و پس از آن جهت اخذ امتياز باز آموزي به سامانه آموزش مداوم معاونت آموزشي دانشگاه مراجعه نمايند .
لازم بذكر است ظرفيت كارگاه 30 (سي) نفر ميباشد و از شركت كنندگان در كارگاه درخواست مي گردد حتي المقدور لب تاب به همراه خود داشته باشند.

م.نظري