معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۸
1399/07/20
اطلاعیه پذیرفته شدگان مقطع تخصصی بالینی رشته های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
ضمن عرض سلام ، احترام و تبریک به اطلاع پذیرفته شدگان رشته های مختلف مقاطع دستیاری تخصصی بالینی می رساند،زمان ، مکان و مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری به شرح ذیل می باشد:
زمان ثبت نام: 27 و 28 مهرماه 1399 از ساعت 8 لغایت 13
مکان ثبت نام: شهرکرد،خیابان آیت الله کاشانی،ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد،ساختمان شماره 2،اداره پذیرش و ثبت نام دانشگاه
مدارک لازم:
* 6 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده
* اصل دانشنامه یا گواهی موقت فراغت از تحصیل دکترای عمومی
* تصویر تمامی صفحات شناسنامه خود و در صورت متاهل بودن تصویر شناسنامه تمامی صفحات شناسنامه همسر
* تصویر کارت ملی
* گواهی پایان خدمت قانونی(طرح نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن
* پروانه دائم پزشکی جهت پذیرفته شدگانی که دارای پروانه دائم می باشند.
*  تصویر کارت پایان خدمت و یا معافیت
* فرم صلاحیت بالینی جهت فارغ التحصیلان دوره دکتری عمومی سال 1395 و بعد از آن
* تصویر آخرین حکم استخدامی برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که استخدام رسمی دولت هستند.
 * ارائه گواهی از معاونت آموزشی دانشگاه محل تحصیل جهت پذیرفته شدگان سهمیه یک درصد رتبه های اول،دوم و سوم
* تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع جهت فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی
* نامه موافقت سازمان مربوطه با ادامه تحصیل جهت پذیرفته شدگانی که استخدام رسمی یا پیمانی سازمانهای مختلف هستند.
* حکم مرخصی بدون حقوق یا حکم ماموریت آموزشی جهت افرادی که استخدام رسمی یا پیمانی ادارات و یا سازمانهای دولتی هستند(بدیهی است تاریخ اجرای حکم باید از تاریخ شروع دستیاری و به مدت طول دوره دستیاری باشد)
* مدارک مربوط به سهمیه (رزمندگان،استعداد درخشان،یک درصد و ...) بر اساس دستور العمل های پذیرش دستیاری مدرج در دفترچه راهنماهای مربوطه
* سند تعهد محضری تائید شده پذیرفته شدگان سهمیه مناطق محروم  و آزاد(تکمیل فرایند ثبت نام  و شروع به دوره منوط به ارائه سندمحضری می باشد)
نکته: کلیه پذیرفته شدگان (اعم از سهمیه مناطق محروم و سایر پذیرفته شدگان) که می خواهند در محل سکونت خود نسبت به سپردن تعهد اقدام نمایند،پیش از اقدام در این خصوص موظفند هماهنگی های لازم را با دفتر امور حقوقی این دانشگاه به عمل آورند. در غیر این صورت مسئولیت عواقب این موضوع مستقیماً به عهده شخص پذیرفته شده خواهد بود.
* ثبت نام قطعی و اعلام شروع دوره منوط به تحویل سند محضری خواهد بود.در صورت عدم تحویل سند محضری در موعد مقرر و همچنین تاخیر در شروع دوره مسئولیت بر عهده شخص داوطلب خواهد بود.
* ضمناً شروع به دوره دستیاری سوم آبان ماه سال جاری خواهد بود و معرفی دستیار جهت شروع به دوره منوط به ارائه فرم تعهد محضری می باشد.

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس : شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2
كدپستي : 8815713471    تلفن :
-038

تاریخ بروز رسانی 1403/02/07
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.