۱۴۰۳/۲/۱۹
1399/08/05
قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
ضمن عرض سلام و تبریک به پذیرفته شدگان رشته های مختلف مقطع کارشناسی ارشد بدینوسیله زمان،مکان و مدارک ثبت نامی به شرح ذیل اطلاع رسانی می گردد:
* مکان ثبت نام و تحویل مدارک:
شهرکرد،بلوار آیت الله کاشانی،ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد،ساختمان شماره 2،اداره پذیرش و ثبت نام،اداره تحصیلات تکمیلی
زمان ثبت نام از ساعت 8 صبح لغایت 13 طبق برنامه ریزی ذیل:
چهارشنبه 1399/08/07 :رشته های اپیدمیولوژی،انگل شناسی،میکروب شناسی،آمار زیستی،زیست فناوری،ژنتیک انسانی
پنج شنبه  1399/08/08 :رشته های بهداشت محیط،پرستاری کودکان،پرستاری مراقبت های ویژه،پرستاری داخلی جراحی،بیوشیمی بالینی
* پذیرفته شدگان مبتلا به کووید 19 از حضور در محل ثبت نام خودداری نموده و جهت هماهنگی در خصوص نحوه ثبت نام خود با شماره تلفن03833350341(آقای اسکندری)تماس حاصل نمایند.
به جهت جلوگیری از تجمع برنامه ریزی فوق صورت پذیرفته،لذا ثبت نام هر رشته فقط در همان روز خواهد بود.
مدارک لازم جهت ارائه به کمیته ثبت نام :
* پرینت از صفحه قبولی مندرج در سایت سنجش پزشکی
* اصل و کپی دانشنامه مدرک کارشناسی و ریز نمرات(دانشجویان نیمسال آخر می بایست تا تاریخ 1399/07/30 فارغ التحصیل شوند)
* 4 قطعه عکس رنگی
* کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
* کپی از کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدرکی که نشانگر وضعیت خدمت باشند
* موافقتنامه با ادامه تحصیل یا ماموریت آموزشی یا بدون حقوق از محل خدمت ویژه پذیرفته شدگان کارمند یا نظامیان
* کپی پایان طرح یا معافیت از طرح
* مدارک و مستندات 2 سال سابقه کار بالینی حداکثر تا تاریخ 1399/06/31 با مدرک کارشناسی(سابقه کار قبل از اتمام دوره کارشناسی قابل قبول نمی باشد) برای رشته پرستاری مراقبت های ویژه
** پذیرفته شدگان سهمیه رزمندگان به غیر از مدارک فوق می بایست اصل و کپی مدرکی که نشانگر وضعیت داوطلب جهت استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران می باشد را ارائه نمایند.
*** پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان به غیر از مدارک فوق نامه تاییدیه از دانشگاه محل تحصیل مبتنی بر کسب رتیه برتر بر اساس آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر تحصیلی مصوب 1389/10/21 را ارائه نمایند.

با آرزوی سلامتی
معاونت آموزشی دانشگاه