۱۴۰۳/۲/۱۶
1399/10/27
اطلاعیه و راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) سال 1399 دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
ضمن عرض سلام و تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته)بدینوسیله زمان ونحوه ثبت نام به شرح ذیل اعلام میگردد.
1-زمان ثبت نام اینترنتی از ساعت 10 صبح مورخه 1399/11/07 لغایت 12شب مورخه 1399/11/08 خواهد بود.
2-ثبت نام بصورت اینترنتی خواهد بود.پذیرفته شدگان در تاریخ های اعلام شده با مراجعه به همین سایت و ورود به لینک مربوطه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
3-این اطلاعیه شامل پذیرفته شدگان رشته فوریتهای پزشکی نخواهد بود.در خصوص پذیرفته شدگان این رشته به محض اعلام نتایج و دریافت اطلاعات در همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.
4-راهنمای ثبت نام بصورت فایل پی دی اف پیوست اطلاعیه می باشد این راهنما را پرینت و به دقت مطالعه تا در زمان ثبت نام اینترنتی خللی در فرایند ثبت نام ایجاد نگردد.
5-در خصوص تاریخ کلاسها,نحوه آموزش و شماره تلفن واحد های مربوطه مراتب در راهنمای ثبت نام درج گردیده است.
با آرزوی سلامتی
معاونت آموزشی دانشگاه
اداره پذیرش و ثبت نام وامتحانات
جهت دریافت فایل راهنمای ثبت نام روی لینک زیر کلیک نمایید:

روابط عمومی معاونت آموزشی

تاریخ بروز رسانی 1403/02/15