۱۴۰۳/۷/۲۷
1403/07/24
ثبت نام دانشجویان جدیدالورود1403

بسمه تعالی

راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان جدید الورود آزمون سراسری سال1403)مقطع کاردانی,کارشناسی پیوسته و دکترای عمومی پزشکی و دندانپزشکی)

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

*تاریخ وزمان ثبت نام اینترنتی: روزچهارشنبه ساعت 11 مورخ 25مهرماه لغایت ساعت 23یکشنبه مورخه 29مهرماه (نیمسال اول و دوم وهمچنین پذیرفته شدگان بروجن)

تاریخ و زمان ثبت نام حضوری بر اساس حروف الفبا ابتدای نام خانوادگی(ثبت نام فقط طبق برنامه حروف الفبای اعلامی صورت خواهد پذیرفت)

ساعات ثبت نام :16-8

سه شنبه اول آبان ماه: از ابتدای حرف نام خانوادگی الف تا س

چهارشنبه دوم آبان ماه: از ابتدای حرف نام خانوادگی ش تا آخر

آدرس ثبت نام حضوری: شهرکرد جاده رحمتیه مجموعه دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد سالن ورزشی شهید علم الهدی

*انتخاب واحد شما توسط دانشگاه صورت میگیرد. در خصوص شروع کلاسها دانشکده ها اطلاع رسانی خواهند نمود

*دانشجویان ی که با استفاده از سهمیه مناطق محروم پذیرفته شده اند و متعهد به خدمت یک ونیم یا سه برابر مدت تحصیل در مناطق محروم هستند تا پایان ترم مهلت دارند با مراجعه به اداره پذیرش و ثبت نام وامتحانات(آقای اسکندری) نسبت به دریافت معرفی نامه به واحد حقوقی اقدام نمایند.درصورتی که تاریخ شروع به تحصیل بهمن ماه می باشد تا پایان اسفند ماه مهت ارائه سند تعهد محضری را خواهند داشت.

شماره تلفن 33331151-038آقای نوربخش(خوابگاه آقایان) و خانم دوستی (خوابگاه خانم ها)  پاسخگوی شما در خصوص خوابگاه و امور رفاهی و... سایر موارد دانشجویی فرهنگی خواهد بود.لطفا در خصوص خوابگاه ,رفاهی,وام و... با اداره پذیرش و ثبت نام و یا سایر ادارات معاونت آموزشی تماس نگیرید.

· در پنل مدارک خواسته شده می بایست اسکن مدارک ذیل که دانشگاه بر ای شما مشخص نموده است را ارسال نمایید . توجه که این تصاویر باید شامل خصوصیات زیر باشد :

o تصویر مورد نظر باید با فرمت Jpg ارسال شود .

o حجم ( size) فایل نباید از 100KB بیشتر باشد.

o از ارسال عکسهای با کیفیت ( Resolution) خیلی بالا خودداری کنید .

o در ارسال تصویر کارت ملی تصویر رو کفایت میکند در صورت دارا نبودن کارت ملی میتوانید قبض مربوط به آن را بارگذاری کنید

o در ارسال تصویر صفحات شناسنامه تصویر صفحه اول کفایت میکند

o درصورت عدم تطابق عکس ارسالی با عکس مورد نظر اندازه آنرا استاندارد نموده و دوباره ارسال نمایید ..

مدارکی که دانشجو می بایست اسکن و در سامانه بارگزاری نماید.

-صفحات شناسنامه و کارت ملی

مدرک دیپلم و ریز نمرات دوره دیپلم

مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی(مختص پذیرفته شدگان نظا م قدیم)

عکس سه درچهار

رسید تاییدیه تحصیلی

پایان خدمت یا معافیت از خدمت ویژه آقایان

فرم های مخصوص به خود(یکی از فرم های شماره دو و چهار) دانشجویان انصرافی علاوه بر فرم های دو یا چهار فرم شماره یک را نیز میبایست تکمیل نمایند

*راهنمای درخواست تاییدیه تحصیلی :

*جهت درخواست تاییدیه تحصیلی به سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی به آدرس https://emt.medu.ir مراجعه و فرم تقاضای درخواست تاییدیه را تکمیل نمایید. صدور کد رهگیری بمنزله ثبت درخواست بوده .دقت نمایید در سامانه مربوطه استان استعلام گیرنده چهارمحال ,نوع استعلام گیرنده وزارت بهداشت,استعلام گیرنده دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد,عنوان استعلام گیرنده علوم پزشکی شهرکرد قید گردد.(در صورتی که در کافی نت یا دفاتر پستی اقدام به ثبت می نمایید موارد را تاکید نمایید) .نیازی به تکمیل گزینه شناسنامه ملی شرکت در سامانه نیست

نحوه ثبت معافیت تحصیلی ویژه آقایانی که کارت پایان خدمت یا معافیت ندارند.

دانشجویان پسر ورودی نیمسال اول که فاقد کارت پایان خدمت یا معافیت می باشند با مراجعه به سایت services.epolice.irنسبت به درخواست معافیت تحصیلی دانشجویی خود اقدام نمایند لازم به ذکر است عواقب عدم ثبت درخواست با شخص دانشجو خواهد بود.(در صورت نداشتن کد سخا جهت ورود به سایت معافیت تحصیلی به یکی از دفاتر پلیس +10مراجعه نمائید)ضمنا" فرم معافیت تحصیلی دانش آموزی فاقد اعتبار بوده و ملاک درخواست معافیت تحصیلی دانشجویی می باشد.شروع به تحصیل خود را در سامانه مربوطه اول مهر ماه ثبت نمایید. دقت شود در ثبت اطلاعات وزارت بهداشت و بعد از آن دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری انتخاب گردد.دانشجویان پذیرفته شده نیمسال دومی با مراجعه به سازمان وظیفه عمومی محل سکونت خود نسبت به تعین تکلیف وضعیت نظام وظیفه خود اقدام نمایند.(دانشجویان نیمسال دوم به هیچ عنوان در سامانه معافیت تحصیلی شروع به تحصیل خود را مهر ماه ثبت ننموده زیرا طبق آیین نامه وظیفه عمومی تخلف محسوب می شود)عواقب غیبت یا عدم صدور مجوز ثبت نام توسط نظام وظیفه برعهده دانشجو خواهد بود.ازصفحه ای که معافیت تحصیلی خود را ثبت نموده اید پرینت و در زمان تحویل مدارک نیزبه کارشناس مربوطه تحویل دهید.

*پذیرفته شدگان لازم است پس از پرینت فرم شناسنامه سلامت با مراجعه به یکی از مراکز بهداشت محل سکونت نسبت به تکمیل ان اقدام و در زمان ثبت نام حضوری تحویل کارشناس مرکز بهداشت دهند

دریافت شناسنامه سلامت

مدارکی که دانشجویان می بایست به دانشگاه در زمان اعلام تحویل مدارک ارائه دهید

1-اصل یا گواهینامه موقت مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن بهمراه یک برگ کپی از آنها (نظام سال واحدی یا ترمی واحدی)

2-اصل مدرک دیپلم متوسطه و ریز نمرات سه ساله دبیرستان بهمراه یک برگ کپی(نظام سال واحدی یا ترمی واحدی و نظام جدید3-3-6

3-کپی کلیه صفحات شناسنامه و کارت ملی

4-اصل رسید تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی(نظام قدیم) و دیپلم (نظام جدید)

5-کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم در صورت دارا بودن

6-تکمیل فرم های اعلامی وپرینت شده (توضیحات فرم ها مطالعه سپس پرینت و تکمیل گردد)

7- شش قطعه عکس سه درچهار رنگی پشت نویسی شده

8-ارائه فرم سلامت به کارشناس

توضیحات فرم ها:

فرم شماره 1مخصوص فارغ التحصیلان موسسات اموزش عالی و دانشجویان فعلی و انصرافی دانشگاهها(پذیرفته شدگان منطقه یک ایثارگران فرم شماره 2 و منطقه دو وسه فرم شماره چهار را نیز میبایست تکمیل نمایند)

فرم شماره 2 مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه منطقه یک,رزمندگان و ایثارگران

فرم شماره 4مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه های مناطق دو وسه

· شماره های تلفن آموزش دانشکده های شما به شرح ذیل می باشد.

· حسابداری دانشکده ها (دانشجویان شهریه پرداز): 03833346724خانم عیدی

تلفن

دانشکده محل تحصیل

رشته تحصیلی