۱۴۰۳/۲/۱۱
1400/06/02
قابل توجه پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشته فوریت های پزشکی مقطع کاردانی و کارشناسی

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان, نکات مربوط به مصاحبه و معاینه به شرح ذیل حضورتان اطلاع رسانی می گردد.لازم است پذیرفته شدگان طبق مفاد اعلام شده در این اطلاعیه نسبت به حضور در مکان مصاحبه اقدام نمایند.

*مکان مصاحبه : شهرکرد جاده رحمتیه مجموعه دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی سالن ورزشی شهید علم الهدی

زمان مصاحبه: از تاریخ 6 الی9 شهریورماه از ساعت 8/30 صبح الی 15 بعد از ظهر به شرح ذیل

مصاحبه خانم ها به ترتیب حروف الفبا (نام خانوادگی):

شنبه 6 شهریور ماه:از حرف الف تا حرف ش

یکشنبه 7 شهریورماه:از حرف ص تا حرف ی

مصاحبه آقایان به ترتیب حروف الفبا(نام خانوادگی):

دوشنبه 8 شهریور ماه:از حرف الف تا حرف ش

سه شنبه 9 شهریورماه:از حرف ص تا حرف ی

توضیحات:

1-پذیرفته شدگان مبتلا به کووید 19 در ساعت پایانی زمان مصاحبه (ساعت 14 به بعد) با رعایت پروتکل های بهداشتی در محوطه باز حوزه مصاحبه حضور یافته تا از آنان مصاحبه گرفته شود .ضمنا" با توجه به تست های ورزشی این قبیل داوطلبان در خصوص تنگی نفس و سایر مشکلات احتمالی توجه لازم را داشته باشند مسئولیت برعهده شخص پذیرفته شده است. با ورود به محیط مصاحبه مراتب را به آقای بهروز اسکندری مسئول برگزاری فرایندهای مصاحبه اطلاع دهید.
2-کلیه پذیرفته شدگان لباس ورزشی مناسب بهمراه داشته باشند(در صورت داشتن بیماری خاص قبل از ورود به سالن تست ورزشی مراتب را به مسئولین اعلام نمائید)
3-کلیه پذیرفته شدگان ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی ماسک ومحلول ضدعفونی دست بهمراه داشته باشند
4-با توجه به آنکه مدارک مربوط به عضویت در هلال احمر یا کسب مقام ورزشی و گواهینامه رانندگی دارای امتیاز می باشد داوطلبان در صورت دارا بودن اصل و تصویر مدارک را بهمراه داشته باشند.
5-با توجه به دستور العمل ثبت نامی حداقل قد پذیرفته شدگان آقا 170 وخانم 165 سانتی متر می باشد لذا آن دسته از داوطلبانی که این شرایط قد را ندارند جهت انجام مصاحبه مراجعه ننمایند چون ایشان جهت مصاحبه پذیرش نخواهند شد.

مدارک تحصیلی ذیل را بهمراه داشته باشید:
*تصویر مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات (داوطلبان نظام جدید نیازی به ارائه دیپلم ندارند.لازم به ذکر است داوطلبان نظام قدیم نیاز به ارائه مدرک پیش دانشگاهی ندارند)
*تصویر مدرک متوسطه و ریز نمرات سه ساله
*کپی کارت ملی یا شناسنامه
*اصل و تصویر مدارک مربوط به عضویت در هلال احمر،گوهینامه های قهرمانی ورزشی و گواهینامه رانندگی(در صورت داشتن)
*آقایان پوشه قرمر رنگ و خانم ها پوشه سبز رنگ بهمراه داشته باشید.
*کلیه اطلاع رسانی ها فقط از طریق همین سایت خواهد بود .لطفا" جهت کسب اطلاعات از تماس با سایر ادارات دانشگاه خودداری نمائید.

با آرزوی موفقیت
معاونت آموزشی دانشگاه